tid är ingenting man har utan att ta

det var visst som att lämna ljusen tända och somna så. intill något som skulle kunna få allt att brinna upp. Mest på låtsas tyckte jag. Lite som teater, kanske är det då det är som värst.bäst. Vet inte men ville gärna sova så.  
 det är inte sommar ännu, den kanske kommer. Men jag har iallafall sålt kaffe till Nina P och lärt mig några toner på gitarren. Druckit några liter lemonad och vart på festival. Där drack jag vin och dansade och skrev under på lappar om att rädda kycklingar för att få tuggummin för att få bort smaken av vin. ett slags festival kretslopp.
Jag har ingen tid och ingen dator. Det är som nittital film och teater. utan dator utan tid. men med en slags historia ändå
 
 

Era tankar
Postat av: Johanna

tid försvinner alldeles för fort. speciellt den fina tiden. men att spendera tid med dig är alltid fint.

2012-07-19 @ 18:53:14
Postat av: Rebecca

Åh, tänk att du sålt kaffe till Nina P. Jag sålde glass till en fotbollsspelare en gång som sa att 'jag kommer bli proffs en dag, jag bara vet det, så lägg mitt namn på minnet' men namnet har jag glömt bort så jag vet inte om han blev något stort.

2012-07-19 @ 23:45:42
URL: http://hellotheremydear.blogg.se
Postat av: lilla my

jag tror inte du vet hur underbart det var för mig att läsa det där, äntligen.

2012-07-20 @ 15:43:26
Postat av: Ebba M

Åhhh saknar ditt bloggande Tildis!

2012-08-12 @ 21:21:58
URL: http://iphotography.blogg.se
Postat av: nea

du är så fin så fin så fin så fin. och jag är dålig på att skriva brev. jag gör mitt bästa. jag ska se till och göra något åt din för tomma postlåda. hoppas du har det bra.

2012-08-26 @ 18:35:09
URL: http://nea-r.devote.se

Kommentera inlägget här:

Jag heter:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Min blogg:

Tanke:

Trackback
RSS 2.0